Dvouporcová hlavní jídla, Strana 4
Řazení produktů
Výpis produktů
Vepřová kýta a krutí stehenní maso se spojí v jednom jídle s omáčkou s proužky cibule, masitou klobásou, špekem a žampiony. S bulgurem.
Těstoviny penne z tvrdé pšenice s tradiční Boloňskou omáčkou s mletým hovězím a vepřovým masem, rajčaty, mrkví a petrželí, podlitá dobrým červeným vínem. Samozřejmě nechybí...
Tradiční indická specialita uvařená dle originální receptury a s použitím místních koření.
Kuřecí prsní kousky v omáčce s kokosovým mlékem, smetanou a kořením Garam masala přímo z dálného východu.
Rýže Arborio vařená v zeleninovém vývaru s čerstvým chřestem a brokolicí, podlité bílým vínem.
Vychutnej si poctivá míchaná vajíčka smažená na červené cibulce se šunkou a zjemněná smetanou a posypané sýrem Gouda.
Na olivovém oleji restovaný česnek a chilli, dále dušený listový a sekaný špenát, vše smíchané s prvotřídními semolinovými těstovinami a posypané krájenými vlašskými ořechy.



