Nastavení
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
Představujeme zcela nové a výkonnější samoohřevy pro jídla AdventureMenu!
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou. NÁŠ TIP! Tato vydatná polévka nejlépe chutná s dobrým kváskovým chlebem. .
Nová rýže typu parboiled skvěle drží tvar a typicky pro rizoto vyniká skvělou úpravou "al dente". S výběrovou zeleninou jako je baby karotka, hrášek, zelené fazolky a kukuřice...
Pěkný kus na pánvi opečené libové vepřové kotlety s přírodní šťávou s domácí paprikovou klobásou a znojemskou okurkou.
Kousky vypečené šťavnaté vepřové plece s česnekem, bílé zelí s cibulkou a ručně dělanými bramborovými špalíčky.
Za exotickým názvem se skrývá naše vůbec první vegan jídlo. Ale nemusí se jej obávat ani klasický strávník vyznávající masitou stravu.
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Kousky srnčího masa naložené s cibulkou a tymiánem, dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového...
Nacházíte se na straně 12 z 17.