Jelení maso dušené na červeném víně s kořenovou zeleninou. Dochuceno divokým kořením a rybízovou marmeládou, která dodává omáčce sladkokyselou svěží chuť.
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou.
NÁŠ TIP! Tuto oblíbenou polévku můžete na talíři dozdobit lžící zakysané smetany.
Tato polévka je...
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
NÁŠ TIP! Polévku můžete doplnit nudlemi, vašimi oblíbenými polévkovými těstovinami nebo kapáním (zavářkou)....
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů.
NÁŠ TIP! Doplňte tuto hutnou luštěninovou polévku svým oblíbeným pečivem a zasytí vás na...
Pikantní směs čočky a kořenové zeleniny, která vyniká vyváženým nutričním složením s velkým podílem bílkovin a nízkým obsahem tuků.
NÁŠ TIP! Lze jíst i za studena jako salát...
Doměkka uvařené kousky brambor bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylijte. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.