Expres Menu Kuřecí po zahradnicku (2 porce)
Kód: EM209Detailní popis produktu
Snadná příprava:
Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.Ohřát můžete několika způsoby:
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
- Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
Základem dobrého jídla na čerstvé kvalitní maso, a proto například u hovězího Expres Menu používá pouze maso z mladých býků, u kterého vždy mají doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů
Každé ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracovávají k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře. Omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule ma oleji na pánvi, pak se přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně provádíme výstupní kontrolu všech výrobků uvařených předcházející den.
Hlavní zásadou Expres Menu při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto je používáno např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku.
K výrobě jsou používány pouze přirozeně bezlepkové potraviny, což Expres Menu požaduje i od svých dodavatelů. Pro absolutní jistotu jsou výrobky testovány ve specializované laboratoři.
Složení
kuřecí stehenní maso (31 %), drůbeží vývar (voda, drůbeží maso a kosti), cibule, fazole, mrkev, hrášek, kukuřice, řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl kamenná, paprika mletá, pepř, chilli.Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota kJ: | 420 |
---|---|
Energetická hodnota kcal: | 100 |
Tuky: | 4,1 g |
Nasycené mastné kyseliny: | 1 g |
Sacharidy: | 8,3 g |
z toho cukry: | 1,2 g |
Bílkoviny: | 7,8 g |
Vláknina: | 2 g |
Sůl: | 0,68 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dvouporcová jídla |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.6 kg |
Počet porcí: | Dvě porce |
Alergeny: | Ne |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Stačí ohřát a sníst — Trvanlivé jídlo bez lepku, éček i chemie. Široká nabídka od snídaně po večeři. Kvalitní jídla od rodinné firmy z Krkonoš. S chutí do toho, hned je hotovo. Bez chemie a bez lepku. Z regionálních surovin. Skladování až do 30°C. Ušetřete s námi čas. Chutná doma i na cestách.
Proč sami už roky používáme a v Letsportu nabízíme jidla EXPRES MENU?
- Kvalitní suroviny: Expres Menu je nekompromisní, pokud jde o výběr surovin. Neobsahují žádné chemické přísady, jako jsou konzervanty, rychlosoli, umělá sladidla nebo barviva. Suroviny jsou pečlivě vybírány a například uzeniny jsou vyráběny tradičním způsobem od místních řezníků. Když si koupíte hotové jídlo od Expres Menu v Letsportu, můžete si být jisti, že jste se rozhodli pro kvalitu.
- Ekologický přístup: Je kladen důraz na ekologii. Snaží se maximalizovat využití lokálních dodavatelů a prodává i sezónní jídla, která využívají čerstvé suroviny. Balení je navrženo s ohledem na ekologii, a to ve formě inovativního vícevrstvého bariérového sáčku. Tento obal má nižší emise CO2 než skleněné nebo plechové nádoby.
- Dobré životní podmínky zvířat: Výrobce Expres Menu dbá na to, aby produkty pocházely od dodavatelů, kteří sdílejí stejné hodnoty ohledně dobrých životních podmínek zvířat. Například odmítají suroviny z klecových chovů slepic. Pokud vám záleží na etickém zacházení se zvířaty, tohle je pro vás správná volba.
- Tradiční vaření: Letsport - Expres Menu prodává produkty, u kterých se přistupuje k vaření tak, jak to dělaly naše babičky. Dodavatelé nepoužívají žádné neobvyklé ingredience a techniky. Omáčky se vaří z přes noc tažených vývarů, zelenina se restuje na studeně lisovaném oleji a maso se zdravě peče v páře. Nepoužívají se žádné chemické přísady ani konzervanty.