Kousky jeleního masa dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
NÁŠ TIP! Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek, omáček a salátů.
Vepřové koleno bez kosti naložené do soli, potřené česnekem a okořeněné drceným kmínem a chilli.
NÁŠ TIP! Skvěle chutná studené s čerstvým chlebem nebo teplé s naší Čočkou po...
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Grilovaná pikantní kuřecí křídla na medu a chilli jsou vhodná k rychlé přípravě pohoštění doma i při pobytu v přírodě. Pokrm je možné konzumovat i za studena.
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí. Polévka je vhodná také pro děti a vegetariány.
Kousky masa z krůtích stehen dušené doměkka ve vlastní šťávě, dochucené jen solí.
NÁŠ TIP! Maso je chutné i za studena. Je vhodné pro rychlou přípravu pomazánek, polévek,...